Dyzajn market i třetí adventní víkend hostí přes dvě stě designerů

Dyzajn market i třetí adventní víkend hostí přes dvě stě designerů 

Na pražském náměstí Václava Havla najdete 16. a 17. prosince další vydání Dyzajn marketu, který nabízí bohatý doprovodný program pro nejmenší návštěvníky.

Zajímavé vánoční dárky seženete týden před Štědrým dnem na Dyzajn marketu, který se koná v sobotu i neděli v prostoru vedle Národního divadla v Praze. Návštěvníci se mohou těšit na značky, které tu byly zastoupeny již předešlý víkend, ale i na nové designery.

V sobotu mohou děti zhlédnout pohádku Karkulka červená, kterou zde odehraje divadelní soubor Teatr Rajdo. Starší publikum si vpodvečer může přijít poslechnout kapelu MoveBreakers, electro swingové matadory české i zahraniční hudební scény.

V neděli se ratolesti můžou naladit do sváteční atmosféry na představení Vánoční příběh v podání Divadla KAKÁ. Odpoledne budou znít funky melodie Filipa Zangiho & PURPUR za doprovodu zpěvaček Annamarie d‘Almeide a Michaely Tomešové.

Modré okénko si můžete vyplnit u více stánků, např. u Ponožek od babičky nebo u Funky Dog, kteří se starají o opuštěné psy. Zakoupením Opuštěného hrnečku se svařákem u stánku ILoveEspresso podpoříte SOS dětskou vesničku Sluníčko Praha.

Kdo nestihne Dyzajn market, může zamířit do Dyzajnoffu, kamenného obchodu plného designu, kde denně včetně Štědrého dne nalezne tvorbu od 90 značek,” doplnila Kateřina Turková, vedoucí obchodu úzce spojeného s Dyzajn marketem.

Program Dyzajn marketu:

Sobota 16. 12. 2017*

  • 11.00–12.00 TEArTR RAJDO – Karkulka červená
  • 13.00–13.30 & 15.00–15.30 Čtení pohádek v dětském koutku
  • 17.00–18.00 MoveBreakers

Neděle 17. 12. 2017*

  • 11.00–12.00 Divadlo KAKÁ – Vánoční příběh
  • 13.00–13.30 & 15.00–15.30 Čtení pohádek v dětském koutku
  • 17.00–18.00 Filip Zangi & PURPUR

*v mezičasech hraje DJ Little Frank

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Dyzajn market i třetí adventní víkend hostí přes dvě stě designerůDyzajn market i třetí adventní víkend hostí přes dvě stě designerů
 

Mohlo by se ti líbit...

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!