Kapela Smokie chystá na příští rok předvánoční turné se symfonickým orchestrem

Kapela Smokie chystá na příští rok předvánoční turné se symfonickým orchestrem  

“Vytáhněme vinylové desky, oprašme texty hitů a pojďme vzdát hold legendě legend na koncerty Smokie se symfonickým orchestrem,” lákají na koncertní šňůru, jež se uskuteční příští rok v prosinci, její organizátoři. Na české turné se totiž chystá skupina, která hraje už celých 50 let.

Ještě nemáte dárky k Vánocům a chcete svým blízkým nadělit něco, na co se budou těšit opravdu dlouho? A co jim darovat třeba něco, co by jim mohlo zpříjemnit období předvánočního shonu příští rok? Legendární hudební kapela Smokie chystá pro své české fanoušky na příští prosinec skutečně jedinečné turné. Vystoupí během něj v šesti českých městech spolu se symfonickým orchestrem. 

V rámci The Symphony Tour 2018 nabídnou Smokie  mnoho svých nezapomenutelných hitů, jako jsou Living Next Door To Alice, Needles And Pins, Oh Carol, I’ll Meet You At Midnight či If You Know How To Love Me. To a ještě mnohem více si užijí návštěvníci všech prosincových koncertů. Turné se symfonickým orchestrem odstartuje kapela 1. prosince v Brně. Následovat bude Zlín, Ostrava, Plzeň, Pardubice a Praha, kde tour vyvrcholí koncertem v Tipsport Aréně 8. prosince

Ač Smokie koncertují v České republice poměrně pravidelně, vůbec poprvé je příští prosinec doveze produkční společnost FP PRO. “Smokie miluji celý život, jejich radost i dobrou náladu a texty znám opravdu nazpaměť. Chci proto tímto turné udělat radost sobě i všem lidem, kteří mají Smokie rádi stejně jako já,” vysvětluje Miroslav Bučko z pořádající společnosti. Skupinu doprovodí maďarská filharmonie Danubia Orchestra Óbuda. Speciálním českým hostem se pak stane skupina Maybe, jíž si Smokie samotní vybrali z nabídky mnoha domácích interpretů. 

Kapela Smokie na sebe poprvé výrazněji upozornila svým hitem If You Know How To Love Me, který vydala v roce 1975. Její historie sahá ale ještě o několik let dozadu. “Sedm let jsme byli klubová kapela, hráli jsme i na hodě podivných místech, v rockových klubech, striptýzových kubech či v barech, kde se kouřila spousta podivných věcí,” směje se basák a zpěvák kapely Terry Uttley,”a pak jsme nahráli singl If You Know How To Love Me a doslova přes noc jsme se stali hvězdami na celém světě. Bez této skladby bychom nikdy nekoncertovali na všech těch úžasných místech celé planety. Moc se těším, až si tuto skladbu zahrajeme v symfonické verzi.” 

Vstupenky jsou již nyní k zakoupení v internetových předprodejích. Zájemci je seženou na oficiálních webových stránkách www.smokie2018.cz i v běžných předprodejních sítích.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!