Po šestnácti letech znovu nastane Chaozz. Legendární hiphopeři se vrací na scénu

Po šestnácti letech znovu nastane Chaozz. Legendární hiphopeři se vrací na scénu  

Zdálo se to téměř jako sci-fi. Nyní ale skutečně legendární formace Chaozz, která jako první dostala rap do mainstreamových hitparád, po šestnácti letech obnovila svou činnost. Pro fanoušky chystá návrat na velká pódia i novou skladbu.

O tomto comebacku už snil jen málokdo. Když se ale původní čtveřice Kato, Ba2s, Rusty a Fugas sešli v rámci rapového pětiboje End of the Weak opět na stejném pódiu, MeetFactory zaplnilo obrovské nadšení. Z původně jednorázové záležitosti se tak pravděpodobně stane druhá etapa v existenci kapely, která společně nevystupovala již od roku 2001. “Meetfactory bylo úspěšný. Publikum bylo tolerantní, nakoplo nás to,” popsal Ba2s reakci fanoušků, která je donutila k comebacku. 

Na jaře 2018 se tak mohou všichni hiphopoví nadšenci těšit na turné Ale už, během něhož představí formace Chaozz své legendární hity, mezi nimiž nechybí Policijééé, Hej lidi, Vodopády, Planeta opic nebo Maria a Jana. Zastaví se s nimi v Ostravě, Pardubicích, Brně i v Plzni. Vrcholem turné pak bude koncert v pražském Foru Karlín, jenž se uskuteční 31. května. Krýt záda jim během show bude DJ Maro z Prago Union, přidá se ale i živá kapela. 

Ale koncert, který má být hodinu a půl dlouhý, nebude jen vzpomínat na časy minulé. Čtveřice totiž slíbila, že připraví zbrusu nový song. “Děláme to, protože to lidi chtěj. A protože nás to baví. A aby svět byl lepší místo,” vysvětlil svůj ‘návrat ke kořenům’ Kato. Ani ten nebude v obnovené kapele chybět, a to i přesto, že nyní sklízí velké úspěchy se svých vlastním projektem Prago Union. “Já se chci vyblbnout a těším se na ty lidi,” dodává Ba2s. 

Termíny Ale už Tour: 

  • 13. 04. - Brno /Sono/ 
  • 14. 04. - Pardubice /Žlutý pes/ 
  • 27. 04. - Plzeň /Papírna/ 
  • 04. 05. - Ostrava /Brickhouse/ 
  • 31. 05. - Praha /Forum Karlín/ 

Foto: Vilém Kabzan

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!