Atmosféru dvacátých let minulého století přijede do Lucerny opět vytvořit Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Atmosféru dvacátých let minulého století přijede do Lucerny opět vytvořit Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox  

Do Prahy se v květnu vrátí párty, která nikdy nekončí. Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox opět přijede roztancovat pražské publikum.

Přestože se Postmodern Jukebox do České republiky rád vrací, žádná z jeho show není nikdy stejná. Návštěvníci se vždy dočkají nových skladeb, produkce, ale rovněž zbrusu nových členů. Jeho řady se totiž neustále rozrůstají. Spoustu novinek tak slibuje i jejich další koncert, který se odehraje 3. května 2018 ve Velkém sále pražské Lucerny

Hlavní postavou celého projektu je Scott Bradlee, který pro svou formaci vymýšlí stále nové verze popových hitů, které přetváří do stylu první poloviny dvacátého století. Nechybí swing, doo-woo, ragtime ani Motown. Na kontě jich má Postmodern Jukebox, který funguje již osm let, požehnaně! Sám Bradley o nich říká, že “jsou jako pop music ve stroji času”.  

Minulý rok vydal Postmoder Jukebox svou kolekci 18 nejoblíbenějších písniček. Na nahrávce s názvem The Essentials fanoušci najdou třeba předělávky hitů od Beyonce, The White Stripes, Lorde, Outkast, Miley Cyrus i Maroon 5. “Jsem hrdý na svou kapelu, ve které působí řada známých osobností a se kterou nabízíme našim fanouškům úžasné zážitky,” řekl Bradllee, “chceme, aby unikli realitě a přidali se k nám na té nejvíc senzační párty ve stylu dvacátých let.”  

Předprodej vstupenek startuje 8. prosince v 10 hodin. Zájemci je mohou zakoupit v internetovém předprodeji v cenovém rozpětí od 790 do 1490 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!