Brooklinské duo We Are Scientists se vrátí do Prahy

Brooklinské duo We Are Scientists se vrátí do Prahy  

Poprvé vystoupili energičtí We Are Scientists v Lucerna Music Baru v červenci minulého roku. A příští rok se vrátí, aby opět českým fanouškům připomněli svou odlehčenou hudbu, kterou jen neradi přesně přiřazují k určitému žánru.

“Nejsme punk - snažíme se, aby naše písničky byly co nejhezčí. Nejsme přímočarý rock - náš vkus je na to trochu vyšinutý. Nejsme indie-rock - nemáme naše hlavy vysoko v oblacích,” vysvětlovala kapela We Are Scientists své hudební zaměření. Nakonec pro svou hudbu vymyslela žánr zcela nový. Nazvala ho Helter Seltzer a pojmenovala podle něj své zatím poslední studiové album.  

Nejen na písně z tohoto alba se mohou těšit návštěvníci jejího druhého pražského koncertu, který se uskuteční 24. května ve Futuru Music Baru. Návštěvníci se tak po necelých dvou letech opět dočkají známých písní, jako jsou Nobody Move, Nobody Get Hurt, The Great Escape či After Hours. Chybět ale jistě nebudou ani singly ze zmiňované poslední desky Buckle, Too Late či Classic Love

Vstupenky jsou k zakoupení od 4. prosince na pokladně i webových stránkách Futurum Music Baru. S dostání jsou rovněž v internetových předprodejích. Zájemci za jeden lístek zaplatí 390 korun, na místě si v den konání ještě o stovku připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!