Jazzový mág Avishai Cohen chystá předvánoční pražský koncert. Vystoupí i Dan Bárta

Jazzový mág Avishai Cohen chystá předvánoční pražský koncert. Vystoupí i Dan Bárta  

Jen tři dny před Vánoci dorazí do české metropole kontrabasista a vokalista Avishai Cohen. Pro návštěvníky spolu se triem, jehož je součástí, připraví svůj doposud největší pražský akustický koncert. Hostem večera se stane Dan Bárta & Robert Balzar Trio.

Poprvé se izraelský jazzový hudebník Avishai Cohen představil v Praze před třinácti lety. Od té doby se do České republiky vrací rád, jelikož ho jeho čeští fanoušci vždy vítají s otevřenou náručí. Letos je potěší těsně před Vánocemi - 21. prosince. Koncert se uskuteční ve Foru Karlín. S sebou doveze své nejnovější skladby s aktuálními aranžemi, ale nevynechá ani oblíbené písně z nahrávek a alb posledních let. 

Na pódiu nevystoupí Cohen sám. Doprovodí ho pianista a skladatel Omri Mor a bicích se ujme Noam David, kreativní a osobitý hudebník, který svým stylem výrazně ovlivnil izraelskou hudební scénu.  Koncert ale zahájí a otevře český zpěvák Dan Bárta spolu s Robert Balzar Trio. V průběhu večera se tak na jednom pódiu prostřídají dvě silná tria, aby nabídla návštěvníkům unikátní setkání českého a izraelského jazzového prostředí

Vstupenky na koncert Cohena, vysoce uznávaného skladatele a jednoho z nejlepších kontrabasistů současnosti, seženou zájemci v internetovém předprodeji v cenovém rozmezí od 715 do 1200 korun. K dispozici jsou ale rovněž speciální VIP lístky za 2800 korun, které zahrnují kromě exkluzivního místa, welcome driku a CD rovněž společenské setkání po koncertě a láhev izraelského vína. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!