Skupina Traktor plánuje na prosinec dva koncerty. Kde zahraje?

Skupina Traktor plánuje na prosinec dva koncerty. Kde zahraje?  

Byť už kapela Traktor oznámila koncerty, na nichž se zastaví během turné v roce 2018, stále se ji mohou fanoušci dočkat ještě během dvou letošních prosincových show.

Moravsko-pražská hardrocková kapela Traktor si naplánovala dva koncerty i na poslední měsíc roku. Jako první se na ni mohou těšit fanoušci z Třebíče, kde zahraje 15. prosince v Clubu R. O den později se jejich show dočká rovněž Kulturní dům v Mrákově. Právě o tato města prodloužila skupina své Prach a vzduch Tour, jenž oficiálně skončilo již 23. listopadu v Praze. 

I návštěvníci prosincových koncertů se tak mohou těšit na osvědčené hitovky, ale rovněž na kusy, které kapela doposud do svého setlistu nezařazovala. Skupina navíc během show nevystoupí sama. V Třebíči ji doprovodí hard rocková formace Quattro Buggy, v Mrákově rockeři z partičky Tlustá Berta. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji.  

Kapela Traktor vznikla v roce 2001, kdy společně začali hrát kytarista Standa Balko, zpěvák Martin Klapek a basák Karel Ferda. Ti měli již předchozí zkušenosti z kapel Tarantula a Wizard. Po roce fungování k sobě přibrali ještě bubeníka Pavla Balka a klávesáka Petra Bartošku. Svým debutem se pochlubili v roce 2004, kdy vydali desku S vlečkou se to lépe táhne. Nyní mají na kontě již pět studiových alb. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!