Kapela Harlej neusínají zimním spánkem a připravuje se na sérii prosincových koncertů

Kapela Harlej neusínají zimním spánkem a připravuje se na sérii prosincových koncertů  

Na konci září vyjela kapela Harlej na turné Hodný holky zlý kluky chtěj. Nyní má před sebou poslední tři koncerty, na nichž představí své poslední album.

Pardubice, Strakonice, Příbram, Klatovy i Svitavy - to jsou města, která se už podzimní rockové nálože od kapely Harlej dočkala. Turné však není ještě ani zdaleka u konce a v prosinci zavítá formace v čele se zpěvákem Tomášem Hrbáčkem ještě do dalších tří koncertních hal. Jaké to budou? 

Prosincovou koncertní šňůru zahájí kapela v plzeňské Šeříkovce, kde vystoupí 8. prosince. V neděli 16. prosince se jí dočká i publikum v Městském společenském domě v Kolíně. Koncertní rok 2017 pak zakončí vánočním vystoupením, které se odehraje jen dva dny po Štědrém dnu, tedy 26. prosince v Sálu Záložna v Mladé Vožici.  

Svou podzimní koncertní šňůrou navázala kapela Harlej na úspěšné jarní turné. Návštěvníci se mohou během koncertů těšit nejen na písně z novinkového alba Hodný holky zlý kluky chtěj, ale také na kultovní hitovky, mezi nimiž nebudou zcela jistě chybět Svařák, Pověste ho vejš nebo Z kuby kiwi. Jako předskokan vystoupí na koncertech pražská rocková kapela Dilated.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!