Do Česka se vrátí divocí The Wombats. Přivezou songy ze zbrusu nového alba

Do Česka se vrátí divocí The Wombats. Přivezou songy ze zbrusu nového alba  

S novým albem Beautiful People Will Ruin Your Life se do české metropole vrátí liverpoolské trio The Wombats.

Své v pořadí již čtvrté studiové album vydává anglická rocková partička The Wombats 9. února. A  záhy ho vyjede živě představit svým fanouškům na evropské turné, které odstartuje 8. března v Paříži. Následovat budou koncerty ve Velké Británii, v Irsku, Belgii, Nizozemsku, Německu, Švýcarsku i Rakousku. A samozřejmě že dojde také na Českou republiku. 

Energičtí The Wombats přijedou osvěžit tuzemské hudební vody 13. dubna do Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji či na pokladně Lucerna Music Baru za 690 korun. Na místě se cena vyšplhá na 790 korun. 

Chystané album Beautiful People Will Ruin Your Life se pohybuje mezi dvěma póly. Na jedné straně je zde pro Wombats typická ztřeštěná euforie, na té druhé se nachází temná dysfunkce. Fanoušci se opět dočkají chytlavých riffů a tragikomických, avšak emocionálně působivých textů. Deska vznikala na třech místech planety. Každý z tria totiž bydlí v jiném městě, proto pochází nový materiál z Londýna, Osla i v z Los Angeles.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!