S novým albem dorazí do české metropole The Charlatans

S novým albem dorazí do české metropole The Charlatans  

Dvacet sedm let od vydání svého debutového alba Some Friendly britská kapela The Charlatans nepolevuje a pořád zní svěže, jako na počátku své hudební kariéry. Se svou novou deskou Different Days překresluje svou dosavadní tvorbu a vystupuje jako někdo, kdo si je svou identitou zcela jistý.

Different Days je již třináctým studiovým albem kapely. A vypadá to, že až teď našli The Charlatans svou pravou hudební tvář. Vše vystihuje optimistická píseň There Will Be Chances, kde frontman kapely Tim Burgess zpívá: “Odešel jsem, když jsem myslel na minulost, na místo, které miluji, ale do kterého se nemůžu vracet - všechno je v přítomnosti.” Právě optimismus provází celou novou nahrávku. 

Na album si kapela přizvala celou řadu přátel. Nutné bylo především najít nového bubeníka, jelikož původní bubeník a zakládající člen skupiny Johnny Marr v roce 2013 zemřel na rakovinu mozku. Bylo mu pouhých 44 let. Na jeho místo nastoupil Pete Salisbury. 

Svou staronovou tvář přijede kapela představit také svým českým fanouškům. Ti se na ní mohou těšit 21. února, kdy vystoupí The Charlatans v pražském klubu MeetFactory. Vstupenky jsou již nyní k zakoupení v internetovém předprodeji za 690 korun. Na místě v den konání koncertu si pak zájemci připlatí ještě o stokorunu více.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

MeetFactory nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: MeetFactory

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!