The Illusionists do Prahy opět dovezou nejúspěšnější kouzelnickou show v historii Broadwaye

The Illusionists do Prahy opět dovezou nejúspěšnější kouzelnickou show v historii Broadwaye 

Kouzelnická show v podání formace The Illusionists láme rekordy rovněž v České republice. Zájem o jejich vystoupení je totiž obrovský. Kvůli velkému zájmu o vstupenky přidávají pořadatelé další představení.

Původně se měli The Illusionists se svou show nazvanou Live From Broadway zastavit v Praze na čtyři večerní představení. Jelikož ta byla ale velmi rychle beznadějně vyprodána a poptávka po vstupenkách neutichávala, rozhodli se organizátoři přidat ještě další čtyři odpolední show. Ty se budou konat ve dnech od 11. do 14. ledna v Kongresovém centru Praha vždy od 16:30

A čím formace The Illusionists své fanoušky tak láká? Všech sedm jejích členů patří mezi reprezentanty světové kouzelnické elity. A chystají pro návštěvníky skutečně dechberoucí show plnou dokonalých triků a iluzí, během nichž dojde k popření fyzikálních zákonů. Každý protagonista je mistrem svého oboru. Nechybí kouzelníci, manipulátor, eskapologista ani neslavnější ženská iluzionistka Josephine Lee. Ti na pódiu předvedou iluze, čtení myšlenek, úniky z pout i vodních pastí. 

“Celosvětově renomovaní The Illusionists navazují na legendární mistry magie, jakým byl například Harry Houdini. Využití nejnovějších technologií, světelné efekty, působivá scéna i kostýmy v této show ale posouvají kouzelnickou tradici o notný kus dál,” lákají organizátoři na jedno z osmi chystaných vystoupení, “představení The Illusionists sahá daleko za hranice lidské představivosti a vítá návštěvníky ve světě, kde nerozeznají realitu od iluze.” 

The Illusionists vystupovali během své existence již ve více než 200 městech po celém světě. V celkem 25 zemích jejich show již zhlédly desítky miliónu lidí. Kam přijedou, tak je o ně neskutečný zájem. Držiteli prodejního rekordu jsou v Sydney, v Londýně, v Mexico City i v Melbourne. Jejich pražská představení bude v lednu moderovat a tlumočit Libor Bouček.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!