Festival Česka inovace chystá již šesté setkání inovátorů z celé republiky

Festival Česka inovace chystá již šesté setkání inovátorů z celé republiky 

Čeští inovátoři již ve čtvrtek 30. listopadu zaplní plzeňský areál DEPO2015. Právě zde proběhne totiž jejich největší tuzemské setkání, které pořádá během svého šestého ročníku Festival Česká inovace.

Cílem Festivalu Česká inovace je připravit největší setkání průmyslu, inovátorů, investorů, akademiků a veřejného sektoru, jehož cílem je propojení těchto jednotlivých komunit. Zájemci mohou na festivalu upozornit na své projekty, produkty a inovace. “Ptáte se, proč přijít na Festival Česká inovace? Protože Plzeň je jenom jedna. Jsme chytré město a dlouhodobě podporujeme inovace a technologie. Chceme vám ukázat, co v této oblasti děláme my a ostatní města a proč si troufáme s nimi soupeřit,” zve na akci náměstek primátora města Plzeň Pavel Kotas.  

Program festivalu bude rozdělen do tří bloků. První blok bude přístupný zdarma a návštěvní na něm bude vítat humanoidní robot Pepper. Pro návštěvníky bude připravena expozice a prezentace inovačních firem, města Plzeň i celého Plzeňského kraje. Doprovodný program pak nabídne ukázky studentských formulí, leteckých simulátorů, techniky Armády ČR i virtuální reality. Chybět nebude ani interaktivní světelná show. 

Pro zájemce pak bude připravena zpoplatněná VIP zóna, kde nebudou chybět praktické workshopy. Diskuzní stoly se zaměří třeba na oblast auditivních technologií, elektromobility, udržení know-how v České republice, inovační potenciál veřejné správy i na akademický sektor. Organizátoři chystají rovněž speciální networking a večerní koncert USB bandu a DJs. 

Třetím blokem pak bude konference Budoucnost české výroby v Technologickém centru Dronet v DEPO2015, jíž se zúčastní manažeři a majitelé firem. Konference se zaměří na nové trendy, na ukázky inovativních přístupů i na praktické aspekty zavádění inovativních řešení.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Depo2015 nabízí i další akce

Místo konání: Depo2015

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!