Brno zaplaví čokoláda. Letošní Čokoládový festival přivítá první návštěvníky už v pátek

Brno zaplaví čokoláda. Letošní Čokoládový festival přivítá první návštěvníky už v pátek  

Do Brna se po roce opět vrátí akce plná oblíbené sladké pochutiny. Čokoládový festival, který proběhne od pátku 24. do neděle 26. října ve sportovní hale Brno - Tuřany, připravuje kulinářskou přehlídku s prodejními stánky s těmi nejvybranějšími čokoládovými delikatesami.

Čokoládový festival je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří si bez čokolády a dalších cukrovinek nedokáží svůj život představit. Na ploše o rozloze 1 300 metrů čtverečních nabídne návštěvníkům kulinářskou přehlídku, během níž vystoupí se svými nápaditými recepty známí kuchaři, ale rovněž prodejní stánky a dětský koutek.  

Do Brna dorazí třeba šéfkuchař Marek Váňa, jenž před návštěvníky připraví čokoládové pralinky s moučnými červy, dýňovou polévku s bílou čokoládou v suchém ledu a vanilkovou krupicovou kaši z espumy s čokoládovým sněhem. Václav Kijonka pak naučí děti vyrábět pralinky nebo upéct brownies. Čokoládové donuty bude pak na místě připravovat společnost Tupperware. K ochutnání bude připraveno i čokoládové pivo, vafle, fondány, čokoládové víno či čoko-kebab. 

Kromě kuchařských show připravují organizátoři i různé workshopy, na nichž se pobaví jak děti, tak dospělí návštěvníci. Účastníci se mohou zapojit rovněž do soutěže o skútr. Vstupné na festival činí 60 korun. Pro seniory, děti a studenty je pak připraveno akční vstupné. Děti do šesti let mají navíc na akci vstup zcela zdarma.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!