Moscow City Ballet se vrací do České republiky. Zasoutěžte si o vstupenky na Labutí jezero

Moscow City Ballet se vrací do České republiky. Zasoutěžte si o vstupenky na Labutí jezero  

S jedním z nejslavnějších baletních představení Labutí jezero se do české metropole vrátí ruský baletní soubor Moscow City Ballet, v jehož čele stojí choreograf Victor Smirnov-Golovanov.

Pražští fanoušci se mohou na představení ruského baletního souboru těšit 22. prosince v pražském Kongresovém centru. Labutí jezero nabídne vynikající taneční výkony, skvělé kostýmy, imponující choreografie, magickou světelnou show i kouzelnou scénografii. Právě to spoluvytváří jedinečný kulturní zážitek i pro ty, kteří tanec nemají příliš v oblibě.

Soutěž byla ukončena. Výherci byli kontaktováni e-mailem.

Ať už patříte mezi fanoušky, nebo mezi baletem doposud nepolíbené, na Labutí jezero se v prosinci můžete zajít podívat zcela zdarma. Staří správně odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí, jenž vám pomůže při losování výherců.  

Soutěžní otázka: Jaký známý hudební skladatel je autorem baletu Labutí jezero? 

Správné odpovědi zasílejte na email soutez@informuji.cz do čtvrtka 30. listopadu 2017. Z došlých odpovědí vylosujeme čtyři výherce, kteří si odnesou dvě vstupenky. Podívají se tak na představení i s doprovodem zcela zdarma. 

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!