Zažijte Teror s Divadlem ABC. Zasoutěžte si o lístky na jeho nejnovější představení

Zažijte Teror s Divadlem ABC. Zasoutěžte si o lístky na jeho nejnovější představení 

Terorista ukradne letadlo. A jeho cíl je brzy všem jasný - fotbalový stadion, kde právě sleduje západ 70 tisíc fanoušků. Vojenský pilot Lars Koch však letadlo sestřelí. To se zřítí do polí a všech 164 nevinných cestujících zahyne. Je Koch hrdinou, nebo kriminálníkem? O tom rozhodují samotní diváci!

     Soutěž byla ukončena a výherci dostali email.

Chcete se taky na chvilku vcítit do role soudcovské poroty? V tom případě by vám neměla nová hra Divadla ABC uniknout. V ní se totiž stanete důležitou součástí celého představení. Právě návštěvníci totiž nakonec rozhodují o osudu hlavního hrdiny Larse Kocha, kterému hrozí za vraždu pasažérů na palubě doživotní vězení.  

Pokud se chcete na tuto netradiční inscenaci podívat i s doprovodem zcela zdarma, zkuste štěstí v naší soutěži! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a být mezi vylosovanými výherci. Soutěžíme o dva lístky na představení 4. prosince

Soutěžní otázka: Jak zní jméno autora hry Teror? 

Správné odpovědi zasílejte na email soutez@informuji.cz do čtvrtka 22. listopadu 2017 do 12 hod.. Z došlých odpovědí vylosujeme dva výherce, kteří si odnesou dvě vstupenky. 

Vstupenky si výherci budou moci vyzvednout nejpozději 3.12. na pokladně Divadla ABC.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.  

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Městská divadla pražská: ABC,... nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!