Zima bude v Praze patřit Sněhové královně. V březnu ji vystřídá novinková Kapeska

Zima bude v Praze patřit Sněhové královně. V březnu ji vystřídá novinková Kapeska  

Obliba muzikálů pro děti stále roste. Svědčí o tom neustálé premiéry nových titulů i návraty starých ověřených inscenací. Do Divadla Hybernia tak 3. prosince opět zavítá Sněhová královna. Tu v příštím roce vystřídá Královna Kapeska. Královen totiž není nikdy dost!

Do pražského Divadla Hybernia se vrací divácky úspěšný muzikál Sněhová královna, který se pyšní hudbou Zdeňka Bartáka a hereckými i pěveckými výkony Mahuleny Bočanové, Dagmar Patrasové, Sabiny Laurinové, Jana Kopečného, Ivany Korolové či Davida Gránského. Návštěvníky zavede do pohádkového světa, kde láska opět bude bojovat se zlem. Gerda musí svého Kaye totiž vyprostit z tajemných spárů, což je úkol plný překážek, nástrah a zvratů.  

Na Sněhovou královnu pak naváže zbrusu nový muzikál společnosti Pixa Pro, který naváže na pohádkový příběh muzikálu Kapka medu pro Verunku, který má již po své derniéře. Premiéra Královny Kapesky proběhne 7. března 2018 rovněž v Divadle Hybernia. Kapeska a celý pohádkový svět se během příběhu ocitnou v nebezpečí. Návštěvníci se mohou těšit na známé postavy Honzy, Mirka, Jiříka, Verunky, Katky a Bětky. Hudby se ujal opět Tomáš Beran, texty má na svědomí Kristýna Pixová. Kapka medu pro Verunku přilákala více než 120 tisíc velkých i malých návštěvníků. Pořadatelé ale věří, že Kapeska tento počet ještě překoná. 

Jeden dětský muzikál se ale s prkny Divadla Hybernia bude muset rozloučit. Na derniéru, která proběhne 26. listopadu, čeká totiž muzikál Alenka v kraji zázraků. Návštěvníci se tak naposledy setkají s Alenkou, Bílým králíkem, Kočkou Šklíbou i Srdcovou královnou. Toho, že nebudete mít své ratolesti na co vzít, se ale rozhodně bát nemusíte. Královen bude v české metropoli stále dost.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!