Gorillaz vystoupí v Praze již zítra. Podívejte se, kdo bude jejich předskokanem

Gorillaz vystoupí v Praze již zítra. Podívejte se, kdo bude jejich předskokanem 

Pražský koncert nejslavnější virtuální kapely světa se nezadržitelně blíží. Gorillaz si pro pražskou O2 arenu připravili velkolepou vizuální show a nyní odkryli i dlouho utajované jméno předskokana. S populární britskou kapelou vystoupí 14. listopadu DJ a producent Remi Kabaka.

Remi Kabaka, syn slavného nigerijského perkusionisty stejného jména, je populární londýnský DJ, člověk, který spojuje svět umění, hudby a módy již několik desetiletí. Kromě toho je i úspěšným producentem, jenž spolupracoval s takovými slavnými jmény jako Steve Lazarides, Banksy či právě Gorillaz, kde se podílel na produkci jejich nového studiového alba Humanz, se kterým kapela přijede i do Prahy.

Se svým dlouholetým spolupracovníkem Damonem Albarnem dosáhl Remi Kabaka nejplodnějších a nejrozmanitějších výsledků. Vydal se do Konga společně s Danem the Automator a Spoekem Mathambo v rámci DRC Collective a účastnil se i slavnho projektu Africa Express. Se skupinou Gorillaz Kabaka nejdříve hrál a poté také procestoval svět jako centrální člen Gorillaz Sound System. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!