Mighty Oaks přijedou do Prahy zvednout hladinu endorfinů svých českých fanoušků

Mighty Oaks přijedou do Prahy zvednout hladinu endorfinů svých českých fanoušků 

Multinárodnostní kapela založená v německé metropoli dorazí potěšit své české fanoušky. Písně z očekávaného druhého alba, ale také známější hity z debutu představí již v prosinci v pražském Rock Café.

V roce 2010 se v Berlíně sešla trojice muzikantů z nejrůznějších koutů světa - Američan Ian Hooper, Angličan Craig Saunders a Claudio Donzelli z Itálie. V německé metropoli založili kapelu Mighty Oaks, která začala skládat hudbu v žánru indie folku. Své debutové album vydala v roce 2014 s názvem Howl. O tři roky později spatřila světlo světa druhá nahrávka Dreamers. I na ní se kapela zaměřila na upřímné, autentické a emotivní písně

V písních kapely se často odráží multinárodnostní charakter skupiny. Její texty čerpají z krajiny severozápadního Pacifiku, kde se Ian Hooper narodil. Návštěvníci se ale nemusí bát depresivní atmosféry. Ke své melancholické poloze totiž vždy hledají optimistický protějšek. A jejich stoupající obliba svědčí o tom, že se jí to daří. Jejím cílem je zvýšit posluchačovu hladinu endorfinů na maximum. 

Nyní přijíždí své atmosférické písně předvést kapela rovněž českému publiku. Do Prahy zavítá 12. prosince, kdy zahraje v Rock Café. S sebou doveze tato originální trojka art-popové nováčky Giant Rooks. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 460 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Rock Café nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Rock Café

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!