NoD uvede v rámci narozenin i inscenaci Sandman. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

NoD uvede v rámci narozenin i inscenaci Sandman. Zasoutěžte si s námi o vstupenky! 

Jak se vám v noci spí? Zdají se vám sny? Trpíte nočními můrami? Nemůžete se ráno probudit nebo raději nespíte vůbec? Právě o spánku a jeho poruchách je autorská inscenace režisérky Lindy Duškové, kterou uvede Experimentální prostor NoD také v rámci oslav svých 25. narozenin.

Hlavní postavou inscenace, jejíž premiéra se uskutečnila 15. května 2017, je Sandman, postava procházející příběhy spisovatelů Neila Gaimana, E. T. A. Hoffmana i Hanse Christiana Andersena. Kdo je ve skutečnosti Sandman a jak ovlivňuje naše životy? To přiblíží během hry herci Kateřina Dvořáková, Pavel Neškudla, Hedvika Řezáčová a Valentin Verdure

A vy se nyní můžete na narozeninové představení, které se odehraje 12. listopadu od 19:30 v Experimentálním prostoru NoD, podívat i s doprovodem zcela zdarma. Stačí jen odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí při losování. 

Soutěžní otázka: Jak se říká člověku, který trpí spánkovou poruchou, při které upadá náhle během dne do spánku, nebo trpí extrémní únavou?

A) Somnambul

B) Narkoleptik

C) Insomniak

Správné odpovědi zasílejte na email soutez@informuji.cz do čtvrtka 9. listopadu 2017. Z došlých odpovědí vylosujeme dva výherce, kteří si odnesou dvě vstupenky.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.  

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!