Anastacia se vrací do České republiky! Po devíti letech vystoupí jen pro omezený počet fanoušků

Anastacia se vrací do České republiky! Po devíti letech vystoupí jen pro omezený počet fanoušků  

Popová diva Anastacia po dlouhých devíti letech vystoupí v České republice. Zpěvačka, kterou proslavily hity jako I’m Outta Love nebo Left Outside Alone, dorazí 12. května 2018 do Fora Karlín, aby zde zazpívala jen pro omezený počet fanoušků. S sebou doveze svou poslední desku.

“Moc se těším, až se vrátím do Evropy, navíc s albem Evolution,” vysvětlila americká zpěvačka, “natáčela jsem tuhle desku během turné ke kompilaci Ultimate Collection a už se nemůžu dočkat, až budu nové skladby sdílet s fanoušky na koncertech.” Zmiňované album Evolution vznikalo ve Stockholmu za dohledu producenta Anderse Baggea, jenž v minulosti spolupracovat třeba se zpěvačkami Céline Dion, Janet Jackson či Madonnou. Na desce se Anastacia vrací ke kořenům, kdy kombinuje rockovou divokost s chytlavými popovými melodiemi. 

Koncertní šňůrou nazvanou Evolution chce Anastacia navázat na úspěšné loňské a letošní turné Ultimate Collection, v rámci něhož objela celkem 110 vystoupení. Naprostá většina z nich byla beznadějně vyprodaná. Během turné se přihlásila ke spolupráci s nadací Cancer Research UK, jež podporuje prevenci a výzkum rakoviny. Sama Anastacia již s tímto zhoubným onemocněním dvakrát bojovala. 

Anastacia se stala součástí světové hudební scény v roce 1999, kdy vydala své debutové album Not That Kind. Z něho pochází i dva hity I’m Outta Love a titulní píseň Not That Kind. Fanoušky oslovila svým výjimečně zvučným a chraplavým hlasem, který nebyl a dosud není na popové scéně vůbec běžnou záležitostí. V současné době má na svém kontě již sedm studiových alb, kterých se prodalo do dnešních dní již přes 30 milionů kopií. 

Vstupenky budou k dispozici v internetovém předprodeji, který startuje 27. října v 10 hodin.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!