Future Night v kině Lucerna tentokrát vystřelí Lajku do vesmíru

Future Night v kině Lucerna tentokrát vystřelí Lajku do vesmíru 

Pro malé i velké diváky je určena další Future Night, která se uskuteční v den státního svátku, 28. října od 14 hodin v pražském kině Lucerna. Promítat se bude předpremiéra loutkového sci-fi Lajka ve 3D.

Slavný ruský pejsek Lajka se vydává na dobrodružnou cestu do vesmíru. Jde o vůbec první Future Night, která neopomene dětské diváky, ačkoli i velcí si při ní přijdou na své.

Tvůrce nového loutkového filmu Lajka Aurel Klimt se proslavil animovaným snímkem Fimfárum z roku 2002, ve kterém ožily postavy stejnojmenné knihy Jana Wericha.

Jeho nová pohádka pojednává o zvířátkách, včetně hlavní hrdinky Lajky, která doputovala až na samý okraj galaxie na malou planetu a založila tam novou zvířecí společnost. Zde žijí v klidu a harmonii až do chvíle, kdy do jejich nového domova dorazí dva lidští kosmonauti.

Lajka se bude promítat ve formátu 3D a na všechny návštěvníky bude čekat malý dárek, ukázka filmových rekvizit a také hrdinové snímku v kostýmech. Předpremiérovou projekci 28. října uvede samotný autor Aurel Klimt.

Vstupenky na akci stojí jako vždy 150 korun.

Foto: archiv A-COMPANY

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Palác Lucerna nabízí i další akce

Místo konání: Palác Lucerna

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!