Vojtěch Dyk a B-Side Band přivezou do Rudolfina atmosféru 60. let. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Vojtěch Dyk a B-Side Band přivezou do Rudolfina atmosféru 60. let. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!  

Nedávno představil svým fanouškům zpěvák Vojtěch Dyk nový videoklip k písni Vihorlat. Při práci na ní opět spojil síly s uskupením B-Side Band v čele s bandleaderem Josefem Buchtou. Společně letos vyjeli také na šesté společné turné.

Vojtěch Dyk se na letošním turné snaží vrátit k ryzím hodnotám. “Jde nám o jednoduchost a maximální sdělnost, a to by mělo být vidět i slyšet na pódiu jak ve výpravě, tak v repertoáru,” vysvětlil Dyk, “právě ta jednoduchost sdělování mi v dnešní době chybí, všechno je zanesené takovým mediálním bahnem a my chceme tohle bahno rozvířit a postavit proti němu jasnou a čistou zprávu.”  

Zpěvák na koncertech slibuje návrat k atmosféře 60. let a z velké části nový repertoár, v němž se objeví jak jeho autorské skladby, tak největší světové hity ve zbrusu novém aranžmá pro B-Side Band. “Těším se na nové songy, nové kostýmy i na stage design. Pro mě osobně je to i taková malá oslava desátých narozenin B-Side Bandu, které v této sezóně slavíme,” řekl bandleader Josef Buchta. 

Pokud se chcete na pražský koncert Vojtěcha Dyka a kapely B- Side Band, který se uskuteční 6. listopadu v Rudolfinu, podívat zcela zdarma, nezapomeňte se zúčastnit naší soutěže! Stačí jen správně zodpovědět soutěžní otázku a mít trochu štěstí, které vám zaručí, že budete mezi čtyřmi vylosovanými výherci, kteří vyhrají lístek pro sebe i pro svůj doprovod.  

Soutěž byla ukončena. Výherce jsme kontaktovali e-mailem. 

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.  

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Rudolfinum - Dvořákova síň nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!