Blue Fest představuje dalšího interpreta. V Lucerně si zahraje i Anthony Gomes

Blue Fest představuje dalšího interpreta. V Lucerně si zahraje i Anthony Gomes 

Kanadský zpěvák a kytarista Anthony Gomes bude v rámci Blue Festu sdílet podium pražského Lucerna Music Baru 22. října 2017 s již dříve oznámeným Kennym Nealem.

„Impozantní hra na kytaru a autentický zpěv dostaly Gomese do popředí moderního blues,“ napsal Blues Music Magazine o kanadském zpěvákovi a kytaristovi Anthonym Gomesovi, kterého můžou v říjnu slyšet i čeští bluesoví fanoušci. V rámci festivalu Blue Fest vystoupí v pražském Lucerna Music Baru 22. října. Doplní tak již dříve ohlášeného umělce, Američana Kennyho Neala.

Anthony Gomes je znám díky svému kreativnímu a žhavému blues, jež tvoří už od své první studiové nahrávky z roku 1998. Jeho styl hudby i po dalších dvanácti albech neztratil jiskru, naopak, jeho poslední album Electric Field Holler je podle kritiků dosud nejúspěšnější, což dokazuje i první místo na Roots Music Report’s Blues Rock Chart i na ReverbNation’s Global Blues Chart.  

S tímto albem, které bylo navíc několikrát nominováno na cenu Blues Rock Album of the Year, se Anthony Gomes představí i na říjnovém koncertě v pražském Lucerna Music Baru. Fanoušci se však mohou těšit také na průřez z alb předchozích, stejně jako na celkovou skvělou bluesovou atmosféru koncertu tohoto torontského zpěváka a kytaristy, který svým osobitým přístupem k žánru vdechuje blues svěžest a kouzlo. „Blues je staré, nikoliv unavené, promlouvá k dnešní generaci stejně pravdivě, jako vždycky,“ říká Gomes. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!