Přípravy vrcholí! Již zítra odehraje kapela Zrní největší koncert své kariéry

Přípravy vrcholí! Již zítra odehraje kapela Zrní největší koncert své kariéry  

Největší samostatný koncert ve své historii si pro fanoušky připravila kladenská kapela Zrní. Vystoupí na něm s filharmoniky a pokřtí svou nejnovější desku Jiskřící.

Koncert, který se uskuteční ve středu 11. října, se blíží, přípravy vrcholí a poslední vstupenky pomalu mizí. V pondělí odehrála kapela Zrní v Hradci Králové zkoušku s tamní filharmonií, nyní se už věnuje především organizačním věcem. Kromě královéhradecké filharmonie vystoupí spolu se skupinou třeba Martin Drazil, originální BMX flatland tanečník, taneční skupina Dekkadancers či slovenský elektronický experimentátor Jonatán Pastirčák aka Pjoni

Návštěvníkům se ve středu brány Fóra Karlín otevřou již v 18 hodin. Program však započne až v 19:30 koncertem zmiňovaného Pjoniho, který se stal mimo jiné i jedním z producentů nové desky Jiskřící. Samotný koncert kapely Zrní pak bude rozdělen do dvou částí. V té první se představí spolu se zmiňovanou Filharmonií Hradec Králové, v druhé části pak odehraje skupina již sama svůj klasický koncert, jenž se zaměří především na nové album. Chybět ale nebudou ani oblíbené skladby ze starších alb.  

Právě během druhé poloviny pak skupinu doprovodí také nekonvenční tanečníci, kteří se k ní připojí během vybraných písní. Návštěvníci se dočkají rovněž společné performance baletu. Koncert slibuje i skvělou atmosféru, na níž se bezesporu bude podílet také scéna, jejíž návrh pro Zrní připravil hudebník a vizuální umělec Milan Cais známý z formace Tata Bojs

Pokud vás zajímá, jak vypadala nedělní zkouška kapely Zrní a královéhradecké filharmonie, můžete se podívat ve videu níže.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!