Autoshow přivedla na pražské Výstaviště přes 40 automobilových značek

Autoshow přivedla na pražské Výstaviště přes 40 automobilových značek

Výstava Autoshow Praha od čtvrtka zaplnila holešovické Výstaviště desítkami automobilů. Návštěvníkům nabízí prezentaci více než čtyřiceti značek zastoupených na českém trhu, včetně několika premiérových kousků. Výstava potrvá do neděle 8. října.

hodnoceno 2x
Líbí? Pošlete to dál...

Zatímco Průmyslový palác je věnován osobním automobilům, venkovní plocha je určena na prezentaci užitkových vozů a k testovacím jízdám. Návštěvníci si zde mohou vyzkoušet vybrané modely aut nebo i otočný simulátor nehody.

A protože hračky jsou pro velké i malé, na své si přijdou i ti nejmenší návštěvníci. I pro ně jsou připraveny malé modely k obhlédnutí i k vyzkoušení "zběsilé" jízdy i parkování na improvizovaném dopravním hřišti.

Výstava Autoshow Praha 2017 proběhne od 5. do 8. října na holešovickém Výstavišti. Organizátoři očekávají od čtvrtka do neděle přes 40 tisíc návštěvníků.

Další náhodné fotky z galerie...

Autoshow přivedla na pražské Výstaviště přes 40 automobilových značekAutoshow přivedla na pražské Výstaviště přes 40 automobilových značek Autoshow přivedla na pražské Výstaviště přes 40 automobilových značekAutoshow přivedla na pražské Výstaviště přes 40 automobilových značek

|

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...