Praha zažije to pravé devadesátkové disko. Vystoupí zde East 17 a Lunetic

Praha zažije to pravé devadesátkové disko. Vystoupí zde East 17 a Lunetic 

Populární popová kapela devadesátých let East 17 se vrací do Prahy. Nejen fanynky se té pravé atmosféry devadesátých let dočkají již 13. října v pražské Malé sportovní hale na holešovickém Výstavišti. A aby toho nebylo málo, nebude chybět ani populární boy band Lunetic.

Pokud se řeknou devadesátá léta a eurodance scéna, nejednomu se vybaví populární londýnská kapela East 17, kterou v poslední dekádě 20. století poslouchal téměř každý. Kdo by si nepamatoval hity jako Thunder, Let it rain, Hold my body tight či vánoční skladbu Stay another day, které vysloužily kapele první příčky hitparád ve více jak třiceti zemích.

Že ještě nejsou pouhou vzpomínkou ze starých dívčích časopisů či magnetofonových kazet, dokazují East 17 neustálým koncertováním, ve kterém jim nezabrání ani obměněná sestava členů. Z původního obsazení zůstali Terry Coldwell a John Hendy, kteří k sobě přibrali „nováčka“ Robbieho Craiga, vítěze Ivor Novello Award, britského hudebního ocenění pro hudební skladatele a autory písní.

Koncertem East 17 však devadesátkový večer v Malé sportovní hale nekončí – kluky z Londýna totiž podpoří ještě kluci z Litvínova. Řeč není o nikom jiném než o populární české chlapecké kapele Lunetic, která na přelomu tisíciletí lámala dívčí srdce hity jako Máma, Beruška či Ať je hudba tvůj lék.

Se svým hudebním idolem se Lunetici na pódiu setkají již 13. října v Malé sportovní hale na pražském Výstavišti Holešovice a zdá se, že tento devadesátkový comeback bude opravdu jízda. 

Foto zdroj: www.facebook.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!