Rag’n'Bone Man předvede svůj slavný singl Human živě v Praze

Rag’n'Bone Man předvede svůj slavný singl Human živě v Praze  

Zpěvák s originálním hlasem i vzezřením Rory Graham alias Rag’n'Bone Man zveřejnil termíny svého turné Grande Reserve pro rok 2018. Během něj navštíví dvacet evropských zemí, mezi nimiž nebude chybět ani česká metropole.

Ačkoliv se Rag’n'Bone Man věnuje hudbě již od roku 2000, kdy začal vystupovat s kapelou svého kamaráda, pozornost hudebních fanoušků po celém světě na sebe upoutal až o několik let později megaúspěšným singlem Human a stejnojmenným debutovým albem. Písně z něj vyjede příští rok představit svým evropským fanouškům na Grande Reserve Tour

Své turné odstartuje Rag’n'Bone Man 23. února ve francouzském městě Lille. Následovat bude Dánsko, Norsko, Švédsko a 2. března 2018 se konečně dočká také Česká republika, kde vystoupí britský hudebník v pražském Foru Karlín. Na svůj koncert se může těšit ale rovněž Nizozemsko, Finsko, Estonsko a další země. Rozsáhlou koncertní šňůru zakončí 13. května v Istanbulu. 

Na svém kontě má zpěvák, jehož tvorba je ovlivněna láskou k rapu a blues, kromě debutového alba rovněž několik EP - například Blues Town, Wolves či Disfigured. Kromě singlu Human bodoval u fanoušků hity Skin, As You Are, Lay My Body Down či Guilty. Všechny mají na Youtube desítky milionů zhlédnutí. Tento rok vyhrál dvě ceny Brit Awards a kompletně vyprodal své evropské turné. 

Foto: Dean Chalkley 


| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?