Hudebník Ghostpoet přiveze nové písně do Lucerna Music Baru

Hudebník Ghostpoet přiveze nové písně do Lucerna Music Baru  

Britský muzikant Ghostpoet se na počátku příštího roku podívá do Prahy, aby představil svým českým fanouškům své nejnovější album. Hudebník zavítá do komorních prostor Lucerna Music Baru.

Obaro Ejimiwe známější pod svým uměleckým jménem Ghostpoet vydal své v pořadí čtvrté studiové album Dark Days + Canapés v srpnu tohoto roku. Nové písně popisují nelehké období, během něhož deska vznikala. “Čtvrté album Ghostpoeta je deskou, která nachází ten ideální bod mezi strukturou a nahodilostí, mezi nahodilým štěstím a rozhodováním. Je to jeho dosud nejvíce inspirativní deska,” lákají na koncert jeho pořadatelé. 

Ghostpoet, který patří mezi nejoriginálnější hudebníky a autory současnosti a má na svém kontě dvě nominace na prestižní Mercury Prize, vydal své debutové album Peanut Butter Blues & Melancholy Jam v únoru 2011. Nadšené chvály se dočkala ale především jeho třetí deska Shedding Skin z roku 2015, na níž se rytmicky odklonil od původních dvou kusů. 

Nové hity ze svého posledního alba dorazí Ghostpoet představit českému publiku na pražský koncert. Ten se uskuteční 20. února 2018 v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou k zakoupení v internetovém předprodeji za 390 korun. Na místě v den konání koncertu si pak zájemci ještě o stokorunu připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!