Nejnovější články » Soutěže

Rychlosoutěž pro všechny milovníky aut. Výstava Autoshow otevře své brány již příští týden

28.9.2017,

Na holešovickém výstavišti již brzy odstartuje výstava Autoshow, která se již počtvrté představí v nové výraznější a modernější podobě.

Výstava, která potrvá od čtvrtka 5. do neděle 8. října, návštěvníky láká na prezentace více než čtyř desítek značek, na dvě desítky premiér i na několik testovacích vozů. Připraven bude i bohatý doprovodný program. Zatímco vnitřní prostor Průmyslového paláce bude věnován jen osobním automobilům, jež představí multidealeři za podpory dovozců, venkovní plocha výstaviště se zaměří na prezentaci užitkových vozů a na testovací jízdy. 

A to stále není všechno. Spodní část areálu bude patřit 2. ročníku srazu upravených vozů Escape6 & Autoshow Praha 2017 Meet. Sraz proběhne v sobotu 7. října od 8:00 a trvat bude až do pozdních odpoledních hodin. Vstupenky na výstavu můžete zakoupit v internetovém předprodeji za cenu 200 korun.  

Vy se ale můžete podívat na holešovickou automobilovou výstavu zcela zdarma. Stačí jen správně odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí, které vám zaručí, že budete mezi pěti vylosovanými, kteří vyhrají lístek pro sebe i pro svůj doprovod

Soutěžní odpověď: Kolikátý ročník automobilové výstavy Autoshow Praha se letos uskuteční? 

Správné odpovědi zasílejte na email soutez@informuji.cz do 30. září 2017. Z došlých odpovědí vylosujeme pět výherců, kteří si odnesou dvě vstupenky.  K odpovědi uveďte adresu, na níž vám případnou výhru zašleme. 

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci. 

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.