Rychlosoutěž pro všechny milovníky aut. Výstava Autoshow otevře své brány již příští týden

Rychlosoutěž pro všechny milovníky aut. Výstava Autoshow otevře své brány již příští týden  

Na holešovickém výstavišti již brzy odstartuje výstava Autoshow, která se již počtvrté představí v nové výraznější a modernější podobě.

Výstava, která potrvá od čtvrtka 5. do neděle 8. října, návštěvníky láká na prezentace více než čtyř desítek značek, na dvě desítky premiér i na několik testovacích vozů. Připraven bude i bohatý doprovodný program. Zatímco vnitřní prostor Průmyslového paláce bude věnován jen osobním automobilům, jež představí multidealeři za podpory dovozců, venkovní plocha výstaviště se zaměří na prezentaci užitkových vozů a na testovací jízdy. 

A to stále není všechno. Spodní část areálu bude patřit 2. ročníku srazu upravených vozů Escape6 & Autoshow Praha 2017 Meet. Sraz proběhne v sobotu 7. října od 8:00 a trvat bude až do pozdních odpoledních hodin. Vstupenky na výstavu můžete zakoupit v internetovém předprodeji za cenu 200 korun.  

Vy se ale můžete podívat na holešovickou automobilovou výstavu zcela zdarma. Stačí jen správně odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí, které vám zaručí, že budete mezi pěti vylosovanými, kteří vyhrají lístek pro sebe i pro svůj doprovod

Soutěžní odpověď: Kolikátý ročník automobilové výstavy Autoshow Praha se letos uskuteční? 

Správné odpovědi zasílejte na email soutez@informuji.cz do 30. září 2017. Z došlých odpovědí vylosujeme pět výherců, kteří si odnesou dvě vstupenky.  K odpovědi uveďte adresu, na níž vám případnou výhru zašleme. 

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci. 

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.


| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Výstaviště Praha Holešovice nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!