Paul Van Dyk se vrací do Brna. S sebou přiveze nové album From Then On

Paul Van Dyk se vrací do Brna. S sebou přiveze nové album From Then On 

Světoznámý DJ a producent Paul Van Dyk se vrací do České republiky. Českým fanouškům zahraje v brněnském Bobycentru 23. března 2018. Nebude chybět ani nová deska From Then On.

Po dvou letech se do Brna vrátí světoznámý německý DJ Matthias Paul alias Paul Van Dyk. V brněnském Bobycentru představí svou novou, dlouho očekávanou desku From Then On, která byla předzvěstí Van Dykova návratu na pódia. DJ totiž po nešťastném pádu na holandské akci Armina Van Buurena v roce 2016 přerušil svou kariéru. Nyní ale k nové desce ohlásil i turné, během kterého navštíví i Českou republiku.  

Pro nové album připravil Van Dyk vizuální koncept, který nazývá AEON Paula Van Dyka. Latinské slovo znamená život a vitalitu a je ústředním námětem celé koncertní show.Hudba má jedinečnou schopnost odnést lidi od jejich problémů a zbavit je úzkosti a stresu, a tento pocit se snažíme novým koncertním pojetím ještě umocnit,“ přibližuje koncept Paul Van Dyk a zároveň dodává, že se na brněnský koncert těší: „Naposledy jsem tam hrál před svým úrazem. Brno bylo vlastně jednou z posledních akcí, kterou si před tou událostí pamatuji“, vzpomíná DJ na jeho brněnské vystoupení v roce 2016, po němž, o den později, spadl ze šestimetrového pódia a skončil v nemocnici s poraněním mozku a zlomenou páteří.

Paul Van Dyk zahraje pro české fanoušky 23. března 2018 v brněnském Bobycentru.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Zoner Bobyhall nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Zoner Bobyhall

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!