V Praze představí novou desku kytarista legendárních Oasis. Noel Gallagher dorazí s kapelou High Flying Birds

V Praze představí novou desku kytarista legendárních Oasis. Noel Gallagher dorazí s kapelou High Flying Birds  

Kytarista, skladatel a příležitostný zpěvák legendární kapely Oasis dorazí příští rok do české metropole. S sebou doveze svou chystanou desku i kapelu High Flying Birds.

Noel Gallagher, jeden z hvězdného bratrského dua již neaktivní kapely Oasis, chystá vydání svého nového alba s názvem Who Built The Moon?, které představí fanouškům již letos 24. listopadu. Jednat se bude o přímého následovníka platinové desky Chasing Yesterday, jež vyšla v roce 2015. A zbrusu nové skladby vyjede Gallagher představit na turné, během něhož nevynechá ani českou republiku. 

Americkou část turné zahájí zpěvák v únoru v Detroitu, do Evropy dorazí na počátku dubna, kdy odehraje hned dva koncerty v Paříži. Následovat bude Hamburg, Düsseldorf, Milán, Mnichov a Praha. Pražský koncert Noela Gallaghera a jeho kapely High Flying Birds proběhne 14. dubna 2018 ve Velkém sále Lucerny. Vstupenky jdou do prodeje 29. září v 10:00. K zakoupení budou v internetovém předprodeji za 1 190 korun.

Megaúspěšná kapela Oasis ukončila svou činnost v roce 2009 kvůli ostrým neshodám mezi Noelem a Liamem Gallagherem. Právě Noel byl první, kdo kapelu opustil s tím, že se svým bratrem již nemůže dále spolupracovat. Od té doby zůstává až dodnes jejich vztah velmi chladný a o znovuobnovení kapely ani jeden  z nich neuvažuje. Zajímavé je, že vydání nového alba plánuje na podzim také Liam. Jestli dorazí do Prahy i on zatím není jasné! 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!