Imagine Dragons ohlásili evropské turné. Evolve představí i v Praze

Imagine Dragons ohlásili evropské turné. Evolve představí i v Praze  

Všichni fanoušci, kteří se nedostali na koncert americké kapely Imagine Dragons na Colours of Ostrava, mohou jásat! Skupina se totiž několik měsíců po svém posledním tuzemském vystoupení vrátí zpět do České republiky, aby představila svou nejnovější desku i v Praze.

Když Imagine Dragons dozpívali poslední song svého festivalového setu, publikum festivalu Colours of Ostrava křičelo nadšením. Přitom hrozilo, že se bude muset celé vystoupení odpískat. Frontman a zpěvák Dan Reynolds měl totiž kvůli nachlazení potíže s hlasivkami. Na pomoc však přispěchali zlaté ručičky českých doktorů a fanoušci se tak své dávky oblíbených pecek přece jen dočkali.  

Již během ostravského vystoupení zaznělo několik písní z poslední desky Evolve, kterou Imagine Dragons vydali v červnu tohoto roku. Songy Believer, Thunder či Walking the Wire si již své fanoušky stačily najít. Proto bylo jen otázkou času, kdy kapela oznámí termíny svého evropského turné. A když se konečně objevily a nechyběla v nich ani česká metropole, srdce mnohých fanoušků radostně poskočilo. 

Imagine Dragons odstartují svou Evolve Tour v září koncertní šňůrou napříč americkým kontinentem. Do Evropy se přesunou 16. února 2018, kdy vystoupí v belgických Antverpách. Následovat bude Lucembursko, Nizozemsko a pětice koncertů po Velké Británii a Irsku. Do pražské O2 arény zavítají 16. dubna 2018. Kapela slibuje kromě své hudby i speciální hosty. Kteří to budou, to zatím neodtajnila. 

Vstupenky na koncert jdou do prodeje 22. září v 10 hodin. K zakoupení budou v internetovém předprodeji v rozmezí od 1090 do 1 890 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!