Švédští Royal Republic táhnou! Jejich pražský koncert se přesouvá do Lucerny

Švédští Royal Republic táhnou! Jejich pražský koncert se přesouvá do Lucerny  

Kvůli nedostatečné kapacitě se z Roxy přesouvá do větších prostor Velkého sálu Lucerny koncert švédské rockové partičky Royal Republic. Ta se v prosinci vrátí do České republiky, aby zde oslavila s českými fanoušky své významné jubileum.

Royal Republic totiž letos slaví deset let své existence! Při té příležitosti vyjíždí na evropské turné, během něhož se zastaví také v České republice, kde jejich popularita neustále stoupá. Není divu. Jejich vystoupení je plné energie, drivu, humoru a severského šarmu, o čemž přesvědčili české publikum již několikrát. Tentokrát potěší fanoušky hned dvakrát. Kromě Prahy, kde zahrají 5. prosince, vystoupí následující den rovněž v Brně

Pražský koncert se měl původně konat v klubu Roxy. Jelikož se ale ukázalo, že je zájem o vstupenky skutečně veliký, organizátoři domluvili alternativní prostor. Velký sál Lucerny tak uspokojí i ty, kteří by se kvůli kapacitě do Roxy již nedostali. Termín ale zůstává stejný. V Brně vystoupí kapela v klubu Fléda. Vstupenky zůstávají v platnosti. Další jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 695 korun.  

Royal Republic působí na hudební scéně již od roku 2007. A svou tvorbou strhávají fanoušky do nekonečného rockového entuziasmu po celém světě. Žánrově zařadit je ale kapelu stále poměrně obtížné. “Rock je evidentně velice rozsáhlý žánr. My to kdysi nazývali rockem Chucka Norrise, pak fung fu rockem, variací je hodně," směje se frontman kapely Adam Grahn, "nevím, je to rock, říkejte si tomu, jak chcete. Dokud se vám to líbí, tak je nám to jedno.”

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!