Objev roku Thom Artway připravuje velký koncert v pražském Paláci Akropolis

Objev roku Thom Artway připravuje velký koncert v pražském Paláci Akropolis  

Písničkář Thom Artway právě ukončil nahrávání v prestižních Sono Studios, do kterých se dostal díky vítězství v soutěži Czech Fresh. Nyní se tak začíná na plno věnovat přípravám svého říjnového pražského koncertu.

Thom Artway se totiž rozhodl potěšit pražské fanoušky velkým koncertem, který se uskuteční 5. října v Paláci Akropolis. Písničkář slibuje lineup plný jeho největších hitů, ale rovněž čerstvých novinek. Chybět tak nebudou písně z prvního EP Standing in The unknown, ani z debutu The Hedgehog. Samozřejmě, že své pevné místo bude mít také jeho největší hit I Have No Inspiration i nový singl In Your Mind

“V Akropoli zahraji řadu nových písní a mimo mou kapelu mě doprovodí řada zajímavých hostů - těším se na vás,” láká na svůj koncert Objev roku hudebních cen Anděl Thom Artway. Jako předskokan vystoupí projekt Piano, za nímž stojí hudebník Mikoláš Růžička z kapely Republic of Two. Vstupenky na koncert jsou již nyní k dispozici v internetovém předprodeji za 200 Kč. Na místě si v den konání festivalu zájemci ještě o padesátikorunu připlatí. 

Zpěvák Thow Artway se začal naplno věnovat hudbě až poté, co odešel ze svých rodných Vlachovic na Valašsku do Prahy. Debutové album vydal na podzim roku 2013, první studiová deska vyšla až o tři roky později. Byť se stal již stálicí české hudební scény, nebojí se vyjet za hranice České republiky a vystupovat na ulicích jako busker. Necelý rok takto strávil třeba v Austrálii a na Novém Zélandu. V tomto roce výrazně zabodoval během udílení hudebních cen Anděl, když získal zlatou sošku nejen v kategorii Objev roku, ale zvítězil rovněž v sekci zpěváků.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Palác Akropolis nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Palác Akropolis

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!