Ben Cristovao vydal před prázdninami nové EP. Živě ho fanouškům představí ve Žlutých lázních

Ben Cristovao vydal před prázdninami nové EP. Živě ho fanouškům představí ve Žlutých lázních  

Zpěvák, sportovec a lamač teenagerských srdcí Ben Cristovao potěšil na konci června všechny své věrné fanoušky. Vydal totiž své EP s názvem Poslední, které obsahuje pět nových songů. Ty vyráží nyní představit fanouškům na podzimní turné.

Turné odstartuje pražským koncertem, který se uskuteční 28. září v příjemném prostředí Žlutých lázní. Ben Cristovao navíc sdělil, že se bude jednat o poslední koncert v české metropoli na delší dobu. Navíc půjde o jeho vůbec první pražské vystoupení pod otevřeným nebem. Tímto koncertem odstartuje Cristovaovo podzimní turné, během něhož navštíví 28. října České Budějovice, 2. listopadu Brno a 17. listopadu Ústí nad Labem. Koncertní šňůru zakončí v prosinci v děčínské Cargo Gallery. 

Pozornost na sebe upoutal Cristovao novým EP především díky neobvyklému hudebnímu “nosiči”. Své nové songy totiž neprodával na cédéčkách, ale na tričku! Spolu se značkou Zoot vytvořil speciální sérii, na níž umístil QR kód, který nositeli umožní stažení jeho nahrávky. Z pražského koncertu pak vznikne netradiční VR záznam. 

Ben Cristovao sbírá poslední dobou jeden úspěch za druhým. Nejenže patří mezi nejoblíbenější české hudební interprety především teenagerské generace, ale rovněž získal ocenění za nejstreamovanější skladbu roku 2016 za song ASIO. Časopis Forbes ho již podruhé zařadil do sedmičky nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích. Aktivně vystupuje v projektu Seznam se bezpečně, v rámci něhož se věnuje problematice netolismu, tedy chorobné závislosti na komunikačních technologiích. Právě tomuto tématu se věnuje také jeho skladba Program.  

Vstupenky na koncert ve Žlutých lázních jsou již nyní k dispozici v internetovém předprodeji. Cena za základní lístek na stání činí 590 Kč, za stání u pódia se vyšplhá na 990 Kč. K dostání jsou i speciální vstupenky za necelé tři tisíce, v rámci nichž si kromě koncertů držitelé užijí také následnou afterparty s hvězdou večera.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Žluté lázně nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Žluté lázně

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!