Velkolepá show, nálož starých hitů i zbrusu nové skladby – Cocotte Minute se chystají na turné

Velkolepá show, nálož starých hitů i zbrusu nové skladby – Cocotte Minute se chystají na turné 

Nejdelší setlist v historii kapely slibují Cocotte Minute svým fanouškům v nově chystaném turné, na kterém se rozloučí se svým posledním albem. Turné, které poodhalí i skladby z připravované desky, startuje 27. října v Plzni, celkem navštíví deset českých měst a dorazí i na Slovensko.

Že se mají fanoušci této crossoverové kapely z Prahy těšit, dokazuje jejich nabitý setlist. Nebudou totiž chybět zásadní hity skupiny ani rarity z minulosti, které jsou speciálně zařazené do turné. Cocotte Minute zároveň zahrají i dvě zbrusu nové skladby, které v září nahrají ve Vídni pod taktovkou kytaristy rakouských Kontrust Mika Wolffa.

Turné bude symbolickým rozloučením s poslední deskou Rituál, kmen a srdce a kmen, která tak na koncertech podruhé a naposledy zazní úplně celá. Díky tomu odehrají nejdelší koncertní set v historii kapely. „Chceme jím poděkovat všem našim příznivcům a oslavit s nimi dva roky naprosto fenomenální jízdy, kterou nám Rituál připravil,“ říká frontman kapely Zeller a dodává: „Nastal čas posunout se dál. Proto za chvíli odjíždíme do Rakouska natočit nové skladby, jejichž premiéra bude součástí nadcházejícího turné. Na něm budeme spolupracovat s publikem a vtahovat jej do show víc než jindy. Jak ale neprozradím, ať překvapení zůstane překvapením.“

Rituál naposled! Tour začíná 27. října v Plzni a skončí 9. prosince koncertem v Kutné Hoře.

27.10. Plzeň - Šeříkovka

01.11. Praha - Lucerna Music Bar 

02.11. Brno - Eleven

03.11. Nový Jičín - Drago

04.11. Jablunkov - Rockcafé Southrock

10.11. Krumlov - Fabrička

11.11. Jihlava - Soul

1.12. Děčín - Garage

2.12. Nitra - Nájomná Jednotka 

8.12. Chrudim - R-klub

9.12. Kutná Hora- Česká 1

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!