Divadlo Kampa představuje premiéry nové divadelní sezóny

Divadlo Kampa představuje premiéry nové divadelní sezóny  

Pražské Divadlo Kampa chystá na čtvrtek 14. září neformální zahájení nové divadelní sezóny. Pro návštěvníky připravuje odpolední i večerní program, který završí představení Malá vizita s Jaroslavem Duškem a Pjérem la Šéz’em.

Divadlo Kampa bude pro zájemce otevřeno již od 16 hodin. Návštěvníci se budou moci občerstvit na baru a prohlédnout si divadelní prostory včetně zákulisí. Během toho budou mít možnost seznámit se a popovídat si s organizačním i uměleckým týmem divadla, jehož členové jim zodpoví všechny dotazy. Dveře divadla zůstanou pak otevřené až do večera, kdy program zakončí divadelní představení Malá vizita

Kdo nestihne čtvrteční “den otevřených dveří”, může se s Divadlem Kampa setkat o dva dny později na akci Zažít město jinak na Malostranském náměstí. První premiéry nové divadelní sezóny se ale fanoušci dočkají až 22. října. Půjde o představení divadla NaHraně s názvem Dokonalá pitomost, v němž vystoupí Barbora Vyskočilová, Pavel Kryl a Ondřej Novák. Do Kampy se pak v říjnu vrátí hudebně-literární pořad Muž, který sázel stromy

Druhou premiéru si pro diváky připravil domácí soubor Cylindr, který potěší především děti. Půjde totiž o novou vánoční pohádku Jak Andělíček Koledníček Vánoce prožil. Premiérové uvedení se uskuteční 26. listopadu. “Děti od 3 let a jejich rodiče se mohou těšit na výpravu do minulosti a poznat různé vánoční zvyky a středověké hudební nástroje,” lákají organizátoři, “pohádku budeme dále uvádět během prosincových víkendů a jako dopolední představení pro školy.”  

Divadelní nadšenci se ale i během nové sezóny dočkají inscenace Anna Karenina. Na počátku příštího roku pak již podruhé do divadla zavítá tanečnice a choreografka Berrak Yedek, aby představila českou premiéru projektu Let Me Be/ Bit Bul Ol s tanečníci Beliz Demircioglu. Na jaro pak organizátoři plánují premiéru autorského projektu Vlaďky Kužílkové, hudebnice Zuzany Dumkové a Niky Novákové. Chystá se rovněž nový hudebně-literární pořad o životě a díle Edith Piaf.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kampa na Maninách nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!