SOUTĚŽ: Odložte příbor a chopte se hůlek! Festival Ochutnej Vietnam opět láká na vybrané speciality

SOUTĚŽ: Odložte příbor a chopte se hůlek! Festival Ochutnej Vietnam opět láká na vybrané speciality  

Již čtvrtý ročník food festivalu Ochutnej Vietnam proběhne v sobotu 16. září v Pražské tržnici v Holešovicích. I letos chce nabídnout návštěvníkům to nejlepší z vietnamské gastronomie. A vy se na něj díky naší soutěži můžete podívat zcela zdarma!

Patříte mezi fanoušky vietnamské kuchyně? V tom případě byste měli 16. září rozhodně zavítat do pražských Holešovic. Ten den se zde totiž odehraje festival Ochutnej Vietnam, jenž nabídne pokrmy od více než dvaceti oblíbených restaurací. Ty vystaví své menu na tradičních vietnamských jídlech a nápojích, které se stávají v České republice stále populárnější. Na své si přijdou zvědavci dosud vietnamskou gastronomií příliš nepolíbení, ale i fajnšmekři, pro něž chystají restaurace opravdové speciality.

Organizátoři připravují pro návštěvníky rovněž bohatý doprovodný program. Chybět nebudou kulinářské workshopy, výstavy, projekce, tradiční vietnamské hry ani soutěž o zajímavé ceny. Atmosféru festivalu pak dotvoří vietnamská hudba i pestré dekorace, jejichž součástí budou letos rovněž nové instalace a živá bambusová zahrada. 

Festival od počátků v roce 2014 připravují česko-vietnamští studenti, kteří se snaží představit svou národní kuchyni a zároveň sbližovat českou a vietnamskou komunitu. A vy se můžete nyní na festival podívat zcela zdarma. Stačí jen správně odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí, které vám zaručí, že budete mezi třemi vylosovanými výherci.

Soutěžní otázka: Studenti jakých oborů organizují festival Ochutnej Vietnam? 

Nápovědu naleznete na oficiálních stránkách festivalu. Správné odpovědi zasílejte na email soutez@informuji.cz do 5. září 2017. Z došlých odpovědí vylosujeme tři výherce, kteří si odnesou dvě festivalové vstupenky.  

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci. 

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.


| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Pražská holešovická tržnice nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!