Japonská senzace One OK Rock se chystá do Prahy. Doveze s sebou novou desku

Japonská senzace One OK Rock se chystá do Prahy. Doveze s sebou novou desku  

Jedna z nejpopulárnějších rockových japonských kapel One OK Rock vyjede v prosinci na evropskou část své Ambitions European Tour. A během ní se zastaví také v české metropoli, kde představí živě písně ze své nejnovější, v pořadí již osmé studiové desky Ambitions.

Zpěvák Taka, kytarista Toru, bubeník Tomoya a basák Ryota - to jsou členové jedné z nejmilovanějších kapela v Japonsku. One OK Rock jsou známí nejen svými populárními nahrávkami, ale rovněž energickými koncerty. Skupina má za sebou nedávno odehrané dva obrovské koncerty v Shizuoce v japonském Nagisaenu, kde je vítalo více než 110 tisíc fanoušků. Z tohoto vystoupení vzniklo také jejich koncertní video k singlu Taking Off.  

One OK Rock spolupracovali s mnoha věhlasnými hudebníky. Na turné po Spojených státech vystoupili po boku kapel, jako jsou All Time Low, Sleeping With Sirens či 5 Seconds of Summer. Za sebou mají ale i koncerty v Evropě, Jižní Americe a Austrálii. Na světové hudební scéně tudíž nejsou žádnými nováčky. 

A nyní si mohou užít hity jako The Beginning, Clock Strikes, Deeper Deeper, Cry Out nebo Mighty Long Fall, také fanoušci z České republiky, kam dorazí japonští hudebníci 2. prosince. Do pražského Lucerna Music Baru dovezou svou nejnovější nahrávku Ambitions. Vstupenky jdou do internetového předprodeje 1. září. Zájemci je zakoupí za 590 korun, v den konání koncertu si ještě o stokorunu připlatí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!