Hvězdný producent elektronické hudby Max Cooper vystoupí v listopadu v Brně

Hvězdný producent elektronické hudby Max Cooper vystoupí v listopadu v Brně 

Britský producent, který se na světovou hudební scénu zapsal především styly jako techno a ambient, se představí již tento podzim v České republice. Konkrétně vystoupí jako headliner festivalu Echoes na brněnské Flédě 3. listopadu.

Nevšední osobnost světové elektronické hudby a doktor výpočetní biologie v jedné osobě – to je Max Cooper, který se letos chystá navštívit i Českou republiku. Vystoupí 3. listopadu na Flédě jako headliner listopadových Echoes, festivalu elektronické hudby, a s sebou přiveze unikátní audiovizuální show propojující hudbu, vědu a vizuální umění.

Že je Max Cooper opravdu zkušeným hudebním producentem, dokazují jeho dvě dlouhohrající desky Human a Emergence, ale i celá řada dalších EP a remixů. Na evropské elektronické scéně se sice pohybuje teprve deset let, za tu dobu však stihl získat hned několik ocenění. V roce 2012 Resident Advisor zařadil jeho live vystoupení mezi 20 nejlepších elektronických show roku a ve stejném roce jej Beaport ocenil jako pátého nejlepšího umělce.

Cooper se také zúčastnil mnoha prestižních festivalů jako Glastonbury, Fuji Rock, Bestival, Latitude, Awakening, MUTEK, Amsterdam Dance Event, Decibel či tuzemský Colours of Ostrava. Tento rok vystoupí v České republice v rámci festivalu elektronické hudby Echoes, který pravidelně pořádá brněnský klub Fléda. Tam britský producent předvede nejen nabité hudební vystoupení, ale také vizuální show, která je nedílnou součástí jeho tvorby

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Fléda nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Fléda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!