Kapela Papa Roach představila své Americké sny. Novým videoklipem láká na zářijový koncert

Kapela Papa Roach představila své Americké sny. Novým videoklipem láká na zářijový koncert  

Kalifornská skupina Papa Roach dokazuje, že ani po téměř čtvrt století na scéně si nehodlá brát servítky. Ve svém novém singlu, druhém z nejnovější desky Crooked Teeth, se opět nebojí kritizovat současné politické zřízení Spojených států a představují své American Dreams.

Kapela Papa Roach se politickým tématům rozhodně nevyhýbá. Nedávno na sebe upozornila třeba svou diskuzí s americkým politikem za Republikánskou stranu Paulem Ryanem, během níž bránila takzvanou Obamacare, která je velkým trnem v oku současnému prezidentovi Donaldu Trumpovi. A svůj pohled na současnou americkou politickou scénu otevřeně vyjadřuje i v novém videoklipu k singlu American Dreams.

“Amerika bojuje, Amerika je rozdělena, Amerika teď trpí,” vysvětluje frontman kapely a velký pacifiska Jacoby Shaddix, “jsme na maximální úrovni zmatení, mlžení a bláznivých lží. Americký sen je na popravčím špalku.” Jeho nesnášenlivost k válčení pramení i z osobní zkušenosti. “Můj otec je veterán z Vietnamu. Posttraumatické stresové poruchy a rozpad americké rodiny jsou věci, s kterými jsem musel vyrůstat. A vím, že to zná spousta dalších lidí,” dodal. 

Druhý singl z desky Crooked Teeth se okamžitě dostal do Top-10 Active Rock. Videoklip produkoval i režíroval Bryson Roatch. Své deváté studiové album vydali Papa Roach letos v květnu a jako první singl z něj představily píseň HELP. Zbrusu novu desku vyrazí kapela živě představit na turné, během něhož zavítá také do České republiky. Koncert se uskuteční 17. září v pražské Malé sportovní hale

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!