Španělský sympaťák Alvaro Soler se po několika měsících vrátí zpět do Prahy

Španělský sympaťák Alvaro Soler se po několika měsících vrátí zpět do Prahy  

Je to jen několik měsíců, co v Praze odehrál svůj vůbec první český koncert španělský hudebník Alvaro Soler. V únoru ho vítalo nacpané Forum Karlín, které hltalo písně z jeho debutové desky Eterno Agosto plnými doušky. A i zpěvákovi se v metropoli nejspíš velmi líbilo!

Nedávno totiž ohlásil Alvaro Soler další český koncert! Zpěvák, který je známý především díky hitům Sofia či El Mismo Sol, se vrátí do Prahy po necelých deseti měsících. Koncert se uskuteční 20. listopadu ve Foru Karlín, které se mu podařilo během své první české show zcela vyprodat. Nyní se tato vycházející hvězda latinského popu vrací, aby svůj velký úspěch zopakoval. 

Ti, kdo byli na jeho únorovém koncertu, již moc dobře vědí, že se mají na co těšit. Alvaro Soler dokázal Forum Karlín zaplnit skvělou atmosférou do posledního místečka a návštěvníci odcházeli s veselou a pozitivní náladou. Šestadvacetiletý zpěvák byl z vlídného přijetí českých fanoušků tak překvapený, že jim slíbil, že se brzo vrátí. A své slovo dodržel! 

Alvaro Soler se narodil v Barceloně, kde spolu se svými rodiči žil do svých deseti let. Již jako malý kluk hrál na klavír a se svým mladším bratrem a dvěma kamarády později založil skupinu Urban Lights, s níž se probojoval až do finále španělské talentové soutěže. Před dvěma lety se stal jeho novým domovem Berlín, v němž nahrál své první album Eterno Agosto, z něhož pocházejí také dva zmiňované největší hity. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!