Veletrh a festival FOTOEXPO oslaví svůj pátý ročník! Láká na workshopy i půvabné modelky

Veletrh a festival FOTOEXPO oslaví svůj pátý ročník! Láká na workshopy i půvabné modelky  

Fotografové profesionálové, poloprofíci a amatéři si i tento rok přijdou na své na veletrhu a festivalu současné fotografie FOTOEXPO 2017.

Ať už je pro vás fotografování profese, nebo jen zábava, rozhodně byste si neměli nechat ujít největší fotografickou akci podzimu. V sobotu 21. října se totiž uskuteční v prostorách Národního domu na pražských Vinohradech FOTOEXPO 2017.Ten nabídne návštěvníkům možnost zafotografovat si, načerpat současné trendy, rozšířit si obzory nebo se jen pobavit s lidmi, kteří sdílejí stejnou vášeň.  

Na návštěvníky se během pátého ročníku festivalu opět budou těšit desítky profesionálních fotografů, kteří se s nimi podělí o své zkušenosti. Organizátoři připravují workshopy na nejrůznější témata, besedy a semináře. Chybět nebudou samozřejmě ani atraktivní fotomodelky, které budou po celý den pózovat na tématických stagích. Součástí programu bude rovněž volba té nejinspirativnější dívky v rámci soutěže Foto Múzy

I tento rok se v rámci doprovodného programu uskuteční velká fotografická soutěž FOTOTALENT 2017, které se můžete zúčastnit i vy! Spolu s dalšími fotografy se tak můžete utkat o ocenění hned v několika kategoriích.Proměna vody v přírodě, radosti života či monumentální mosty - to jsou témata letošního ročníku. Fotit můžete do 15. září, pak možnost zúčastnit se soutěže končí. Více informací naleznete na oficiálních stránkách festivalu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Národní dům na Vinohradech nabízí i další akce

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!