Brod 1995 opět láká na kvalitní česko-slovenskou muziku

Brod 1995 opět láká na kvalitní česko-slovenskou muziku 

Více o akci...

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Čtvrtý ročník pohodového festivalu Brod 1995, který se uskuteční 19. srpna na českobrodském Atletickém stadionu, jako každý rok představí hvězdy české i slovenské hudební scény. Letos se mohou diváci těšit například na slovenskou skupinu Horkýže Slíže nebo českou zpěvačku Debbi.

Po čtyřech letech od vzniku festivalu se Brod 1995 stal plnohodnotnou a svébytnou akcí, jež představuje to nejlepší z české, ale i slovenské hudby bez ohledu na generaci nebo hudební styl. Každý si tak přijde na své, což v kombinaci s přátelskou a nenucenou atmosférou dělá z tohoto jednodenního středočeského festivalu ideální akci nejen pro mladší fanoušky, ale také celé rodiny. „Brod 1995 je malý festival velkých rozměrů. Pohodová, vstřícná až rodinná atmosféra festivalu je podložena špičkovým produkčním a technickým zázemím, a tak se všichni vystupující mohou předvést v tom nejlepším světle,“ říká zakladatel akce Petr Fořt.

Letos se v Českém Brodě představí například zpěvačka Debbi, kapely Jelen, Travis O’Neill, Circus Brothers a mnoho dalších. „Věřím že se budou líbit jak legendy Horkýže Slíže, Čechomor, Michal Prokop nebo Žlutý pes, tak mladá krev v podobě Voxela, Pokáče nebo Mydy Rabycad, kteří před několika dny definitivně vyvrátili pověru, že ryze česká kapela nemůže uspět na velkých severoamerických festivalových pódiích,“ doplnil jména interpretů Petr Fořt.

Čtvrtý ročník festivalu Brod 1995 se uskuteční 19. srpna na českobrodském Atletickém stadionu od 13. hodin. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!