Enzo z Upířích deníků dorazí do Prahy. Filmové kamery vymění za pódium a kytaru

Enzo z Upířích deníků dorazí do Prahy. Filmové kamery vymění za pódium a kytaru  

Mnoho fanoušků a především fanynek zná Michaela Malarkeye především jako herce, který se proslavil známou rolí v seriálu Upíří deníky. Nyní se ale do Prahy přijede představit také jako písničkář.

A očividně si i jako hudebník dokáže získat srdce mnoha českých fanoušků. Pražský koncert, který se měl uskutečnit v experimentálním prostoru NoD, se totiž kvůli velkému zájmu přesunul do větších prostor klubu Roxy. Datum zůstává stejné - 27. listopadu

Mnoho lidí zná amerického herce a hudebníka Michaela Malarkeye především jako Enza z populárního seriálu Upíří deníky natočeného na motivy stejnojmenné knižní předlohy od spisovatelky L. J. Smith. Svou hereckou kariéru ale zpestřil i svými muzikálními schopnostmi a proslavil se rovněž jako úspěšný písničkář. 

V roce 2014 vydal své debutové EP s názvem Feed The Flames. O rok později rozšířil svou diskografii druhou nahrávkou, EP Knots. V září plánuje vydat své první studiové album, které nazval Mongrels. Z něj vypustil již ochutnávku ve formě písně Scars, která má jen na Spotify přes 400 tisíc přehrání. 

Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 350 korun. K zakoupení je také omezená série VIP lístků za 1290 korun, díky nimž se mohou zájemci dokonce s Malaekeyem setkat. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!