Gramatik se vrátí po dvou letech do Prahy. Doveze s sebou svou loňskou desku

Gramatik se vrátí po dvou letech do Prahy. Doveze s sebou svou loňskou desku  

Denis Jašarević známější pod svým uměleckým pseudonymem Gramatik se po dvou letech opět vrátí do České republiky, aby fanoušky potěšil svou velkolepou show.

Slovinský DJ a producent Gramatik navštívil Českou republiku naposledy v roce 2015, kdy odehrál hned dva koncerty. První se uskutečnil v pražském klubu Roxy, o tři dny později pak potěšil fanoušky v Brně. Do Roxy se dvaatřicetiletý hudebník po dvou letech vrátí. Koncert se uskuteční 15. listopadu

Dubstep, elektronika, trip hop, hip hop či glitche. Ze všech těchto žánrů Gramatik ve své tvorbě čerpá, aby nabídl fanouškům výjimečný hudební zážitek, díky kterému je s nadšením přijímán na koncertních pódiích po celém světě. Vystupoval v Severní Americe i v Evropě a koncerty většinou zcela vyprodává. Byl součástí line-upu nejslavnějších hudebních festivalů, jako jsou Glastonbury, Coachella i Sonar. 

Svou hudební kariéru zahájil v roce 2008 vydáním debutového alba Expedition 44. V současné době má na kontě již devět studiových alb. Poslední vyšlo v roce 2016 s názvem Epigram, v listopadu ho vůbec poprvé představí v české metropoli. Součástí jeho diskografie je také kompilace Coffee Shop Selection, tři EP a čtyři singly. 

Vstupenky na koncert jsou v předprodeji od pátku 28. července. K dispozici jsou za 590 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!