Pořádnou hiphopovou nálož doveze do Prahy člen legendárního Wu-Tang Clanu

Pořádnou hiphopovou nálož doveze do Prahy člen legendárního Wu-Tang Clanu  

Když v roce 1992 vznikla kapela Wu-Tang Clan, nikdo si pravděpodobně neuvědomoval, že se za pár let stane jednou z nejzásadnějších kapel hiphopový historie. Syrová, nekompromisní, tvrdá a svá - to jsou pojmy, které se spojují s její tvorbou. Ghostface Killah, jeden z jejích členů, dorazí na konci září do Prahy.

Ghostface Killah brzy oslaví své padesáté narozeniny, ale energie mu rozhodně neubývá. Svou aktuální tvorbu přijede představit i českým fanouškům. Ti se na něj mohou těšit 28. září v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou k zakoupení v internetovém předprodeji za 550 korun. Na místě se pak cena vyšplhá na 650 korun. 

Hudebník se odmítá zaškatulkovat jen jako člen slavné skupiny. Na svém kontě má šestnáct studiových a koncertních alb. Mezi nejznámější nahrávky patří klasiky, jako jsou Iron Man, Supreme Clientele, Fishscale, Wu-Massacre s Method Manem a Raekwonem, Sour Soul s BADBADNOTGOOD a mnoho dalších. Tony Starks, jak zní hudebníkovo skutečné jméno, má dar strhnout pozornost. 

“Když vypráví, obrazy, které slovy vykresluje, ožívají. Můžete si na ně sáhnout, můžete si k nim čichnout, můžete je ochutnat. Jeho storytelling instinkt zabíjí všechny mouchy jediným úderem otevřenou dlaní,” lákají na koncert organizátoři a pokračují, “máte strach, že občas nerozumíte tomu, co vlastně mistr říká, když z něj jede proud, co nedává smysl? Když se ponoří do zóny, nerozumí mu nikdo.” Ghostface Killah už možná není tak mladý, jako dříve, ale nabroušenej a vostrej je prostě pořád. O tom se můžete přesvědčit ostatně sami již v září. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!