Muzikál Kapka medu pro Verunku po pěti letech končí. Slavnostní derniéra proběhne v kulisách pohádkového zámku

Muzikál Kapka medu pro Verunku po pěti letech končí. Slavnostní derniéra proběhne v kulisách pohádkového zámku 

Již dlouhých pět let uplynulo od premiéry dětského muzikálu Kapka medu pro Verunku režiséra Jaroslava Hanuše. A toto významné jubileum se rozhodli jeho tvůrci oslavit ojedinělou open-air derniérou, která se uskuteční na pohádkovém zámku Konopišti.

Muzikál Kapka medu pro Verunku tak zakončí svou několikaletou pouť skutečně ve výjimečných prostorách. Derniéra se uskuteční v Přírodním divadle na Konopišti 25. srpna. Tvůrci a organizátoři akce slibují milý příběh, úchvatnou hudbu, nádherné kostýmy i hvězdné obsazení, ve kterém nechybí David Gránský, Anna Julie Slováčková, Michaela Sejnová, Jiří Zonyga, Michaela Nosková, Genny Ciatti a mnoho dalších. “Hraji roli víly Lesanky a opravdu si ji užívám v každém představení stále znovu a znovu,” přiblížila svou muzikálovou postavu Nosková. 

Právě na Konopišti se tak princové Honza a Mirek vydají spolu s myslivcem Jirkou naposledy hledat kapku medu. Jen ta totiž může pomoci princezně Verunce, která spí nekonečným spánkem po bodnutí pohádkovou včeličkou. Během cesty musí čelit mnohým výzvám, naučit se nové věci a poučit se. Kromě toho se ale rovněž královsky pobaví. Cílem muzikálu je totiž především rozesmát jak dětské diváky, tak jejich dospělácký doprovod. 

“Čeká nás návštěva čarodějnice, pekla i vodnické rodiny v království přírodních sil, ve kterém se žije v harmonii s přírodou a skřítkům, vílám, čarodějnicím tak mládne královna Kapeska. Věděli jste, že i čerti v pekle už třídí odpad?” ptají se tvůrci muzikálu. Celý příběh se odehrává na pohádkovém ostrově, který je složen z několika království - z průmyslového Popelkova, zemědělského Honzovska a Zlatovláskova, v němž se těží suroviny. Kromě toho zde existuje také Království přírodních sil, jehož úkolem je dohlížet, aby se věci na ostrově děly v souladu s přírodou. 

I přestože muzikál v srpnu svou dráhu ukončí, pořadatelé vzkazují fanouškům, že nemusí smutnit! Žádný zvonec, který by značil konec pohádky, se totiž nechystá. Již 17. března se totiž mohou těšit na slavnostní premiéru volného pokračování Kapka medu pro Verunku 2

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Zámecký park Konopiště nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!