Letošní Colours zakončila fenomenální funky show kapely Jamiroquai i elektronický nářez formace Justice

Letošní Colours zakončila fenomenální funky show kapely Jamiroquai i elektronický nářez formace Justice

Festival Colours of Ostrava 2017 je definitivně za námi. Čtvrtý a zároveň poslední den potěšil především fanoušky elektronické hudby i příznivce funky matadorů z kapely Jamiroquai.

hodnoceno 3x
Líbí? Pošlete to dál...

JamiroquaiJamiroquai

Kromě britské energetické formace Jamiroquai se o závěr letošního ročníku, který nabídl na české poměry velmi nadstandardní line-up, postaraly především dva elektronické projekty - německá kapela Booka Shade a francouzská skupina Justice. Kvůli bouřce musela svůj koncert zkrátit soulová zpěvačka Laura Mvula a v kapkách deště odehráli své písně i hudebníci z kapely Nouvelle Vague, kteří kvůli dešti museli svůj koncert odložit na večerní hodiny. 

Hlavní stage poslední festivalový den opanovala multižánrová formace Afro Celt Sound System i oblíbený český zpěvák David Koller. Na vedlejším pódiu vystoupil rovněž odvazový cirkusácký projekt The Carny Villains. Bohatý hudební program probíhal i na dalších festivalových stagích. Dobrou náladu již poměrně utahaných návštěvníků nenarušila ani bouřka, kvůli níž nabírala vystoupení mírná zpoždění.

Další náhodné fotky z galerie...

David KollerAfro Celt Sound System JamiroquaiAfro Celt Sound System

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...